Onze goede doelen

KiKa

De overlevingskans van kinderen met kanker is gestegen. Zo overleefde in de jaren '90 nog 72% van de kinderen met kanker de eerste vijf jaar na diagnose. Tussen 2010-2015 overleefde maar liefst 81% van de kinderen de eerste vijf jaar na diagnose! Dat is mooi, maar er valt nog veel te winnen. Op naar de 100% overlevingskans.

Lees meer over KiKa

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker. Jaarlijks sterven er zo’n 42.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer over KWF Kankerbestrijding

War Child

Een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit. Toch zijn miljoenen kinderen slachtoffer van oorlogsgeweld, misbruik en verwaarlozing. Kinderen zonder vreugde.

Lees meer over Warchild

Wereld Natuur Fonds

De aarde geeft ons alles. Water en voedsel bijvoorbeeld. Prachtige natuur waar we van kunnen genieten.

Lees meer over het Wereld Natuur Fonds

CliniClowns

CliniClowns zijn er voor iedereen die bang, onzeker, eenzaam of verdrietig is en de kracht van een lach hard nodig heeft.
Een zorgeloos moment met CliniClowns maakt dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en mensen met dementie of een beperking zich gezien en begrepen voelen. Dat maakt écht een wereld van verschil; het haalt de positieve kracht in henzelf naar boven. En dat heeft een blijvend effect.

Lees meer over CliniClowns

Amnesty International

Ieder mens is een vrij wezen. Vrij zich te uiten hoe hij of zij wil. Vrij om zijn of haar leven naar eigen inzicht vorm te geven.

Lees meer over Amnesty International

Pink Ribbon

Borstkanker is zelfs doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen tussen de 35 en 55 jaar. Jaarlijks krijgen 16.000 mensen (mannen kunnen ook borstkanker krijgen!) de diagnose. Hiervan overlijden er 3200; dat zijn er 9 per dag.

Lees meer over Pink Ribbon

Hartstichting

Elke dag overlijden meer dan 100 mensen aan een hart-of vaatziekte en komen meer dan 1.000 mensen hierdoor in het ziekenhuis terecht. Nederland telt meer dan één miljoen hart- en vaatpatiënten.

Lees meer over Hartstichting

Cruyff Foundation

De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd in beweging waardoor ze samen kunnen spelen en groeien in hun ontwikkeling.

Lees meer over Cruyff Foundation

Plan International

Meisjes in ontwikkelingslanden zijn vaak gevangen in een vicieuze cirkel van armoede en discriminatie. Terwijl juist meisjes het verschil kunnen maken, als ze de kans krijgen naar school te gaan. Plan International werkt aan een wereld waarin meisjes en jongens zich volledig kunnen ontwikkelen en dezelfde rechten en kansen hebben.

Lees meer over Plan International Nederland

Liliane Fonds

Kinderen versterken en laten meedoen! Het Liliane Fonds draagt bij aan een wereld die openstaat voor iedereen en waarin ook kinderen met een handicap al hun talenten kunnen ontwikkelen en inzetten. Samen met organisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika maken we kinderen sterker en hun omgeving toegankelijker.

Lees meer over het Liliane Fonds

Lymph&Co

Ongeveer één op de 50 personen krijgt, tijdens zijn of haar leven, de diagnose lymfklierkanker. Alleen al in Nederland komen er ongeveer 4.000 nieuwe patiënten per jaar bij en dit aantal neemt toe. Ondanks intensieve behandelingen overlijden in Nederland jaarlijks meer dan 1.000 patiënten als gevolg van deze ziekte.

Lees meer over de Lymph&Co

Uw voordelen

Tevredenheidsgarantie

Wij zullen er alles aan doen om uw bestelling correct bij uw bedrijf af te leveren.

Snelle verzending

Vandaag besteld? Wij versturen uw bestelling binnen 48 uur!

Unieke designs

Ons team ontwerpt elk jaar een prachtige collectie die aansluit op de trend van het nieuwe jaar!

KiKa KWF Kankerbestrijding Wereld Natuur Fonds Amnesty International War Child Pink Ribbon Hartstichting CliniClowns Cruyff Foundation Plan International Liliane Fonds Lymph & Co