Lymph&Co - Lymfklierkanker

Ongeveer één op de 50 mannen en vrouwen krijgt, tijdens zijn of haar leven, de diagnose lymfeklierkanker. Alleen al in Nederland komen er ongeveer 4.000 nieuwe patiënten per jaar bij en dit aantal neemt toe. Daarmee is lymfeklierkanker de 3e kankersoort bij kinderen en jongvolwassenen en de 5e kankersoort bij volwassenen. Bij 50% van de patiënten slaat chemotherapie aan. Bij de andere 50% niet. Dat is fifty-fifty.

Ondanks intensieve behandelingen overlijden in Nederland jaarlijks meer dan 1.000 patiënten als gevolg van deze ziekte. Er is nog te weinig aandacht voor lymfeklierkanker en er zijn nog onvoldoende goede behandelingsmogelijkheden.

Lymph&Co vraagt aandacht voor lymfeklierkanker en financiert grensverleggend wetenschappelijk onderzoek naar betere en effectievere behandelingsmogelijkheden.

Het beloningsbeleid en organisatiekosten
Zowel de leden van het bestuur als de leden van de Raad van advies verrichten hun werkzaamheden pro deo. Elke organisatie kost geld, zo ook Lymph&Co. Maar alle organisatiekosten van Lymph&Co worden gedragen door betrokken partners en bedrijven. 100% van alle donaties aan Lymph&Co gaat dus rechtstreeks naar onderzoek ter bestrijding van lymfklierkanker.

Lymph&Co is een initiatief van Bernhard van Oranje en is een stichting met ANBI status.

Lymph&Co
Jouw voordelen

Tevredenheidsgarantie

Wij zullen er alles aan doen om uw bestelling correct bij uw bedrijf af te leveren.

Snelle verzending

Vandaag besteld? Wij versturen uw bestelling binnen 48 uur!

Unieke designs

Ons team ontwerpt elk jaar een prachtige collectie die aansluit op de trend van het nieuwe jaar!

KiKa KWF Kankerbestrijding Wereld Natuur Fonds Amnesty International War Child Pink Ribbon Hartstichting CliniClowns Cruyff Foundation Plan International Liliane Fonds Lymph & Co