Veelgestelde vragen

Kan ik ook een brochure bekijken?

Ja, dit is mogelijk. Bekijk hier onze online brochure. Wilt u deze brochure per post ontvangen? Stuur een e-mail naar info@gdkk.nl met uw bedrijfsnaam en contactgegevens om deze aan te vragen.

Wat is de organisatie achter GDKK.nl?

GDKK.nl is een activiteit van Belarto B.V., een gespecialiseerde uitgeverij van cadeauartikelen, geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen en kerstkaarten.

Belarto is al meer dan 30 jaar toonaangevend in deze branche. Onze klantgerichtheid en vakmanschap willlen wij ook voor goede doelen inzetten. We hebben inmiddels al meer dan €3 mln afgedragen aan goede doelen. We dragen met GDKK.nl maar liefst € 0,40 per kaart af aan het goede doel van uw keuze.

Bekijk op de over ons pagina enkele royale donaties die wij vorig jaar namens u hebben gedaan aan de gerenommeerde goede doelen.

Kan ik mijn kerstkaarten onder standaard posttarief verzenden?

De gehele collectie kerst- en nieuwjaarskaarten van GDKK.nl kan worden verzonden voor het standaard posttarief maar u kunt ook gebruik maken van de speciale kerstzegels.

Waar kan ik met andere vragen terecht?

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via telefoonnummer 075-647 66 21 of info@gdkk.nl. Onze klantenservice helpt u graag.

Hoe kan ik betalen?

U kunt direct veilig online betalen via iDeal of met uw creditcard (Mastercard of VISA). We bieden u ook de mogelijkheid om te betalen per bankoverschrijving, onder vermelding van factuur- en klantnummer. Op de betaling & bezorging pagina leest u meer informatie.

Worden er enveloppen meegeleverd bij de kaarten?

Bij al onze kaarten leveren wij gratis zelfklevende enveloppen mee.

Wat is de levertijd?

We zorgen ervoor dat we uw kerstkaarten binnen drie werkdagen na uw besteldatum naar u verzenden. Kiest u voor maatwerk, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op om uw order met u door te nemen. Zorg dat u uw kerstkaarten tijdig bestelt in verband met de kerstdrukte bij de bezorgdienst!

Hoeveel betaal ik voor de verzending van de kaarten?

Voor verzending van uw pakket rekenen we €5,50 excl BTW, onafhankelijk van het aantal kaarten dat u bestelt.

Welk bedrag gaat er per verkochte kaart naar het goede doel van mijn keuze?

Per kaart dragen we namens u € 0,40 af aan het goede doel van uw keuze. We storten daarnaast graag een extra gift voor u, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. Uw extra gift gaat volledig naar uw goede doel en is vrijgesteld van BTW.

GDKK.nl is een activiteit van Belarto Nederland B.V. en wordt hierdoor volledig bekostigd. De deelnemende goede doelen organisaties hebben geen kosten in welke vorm dan ook aan deze activiteit.

Wordt mijn steun aan het goede doel ook op de kaart vermeld?

We laten de keuze aan u. Indien u dit wenst, wordt er een afbeelding van het logo van het goede doel van uw keuze op de achterzijde van uw kaart gedrukt, met daarbij de tekstregel "Met deze kaart steunen wij ...". Zo zien de ontvangers van uw kaarten dat u dit goede doel steunt met uw kaarten. U kunt aangeven of u deze vermelding op de achterzijde van uw kaart wel of niet wilt invoegen. Dit kunt u doen in uw winkelmand, voordat u uw kaarten bestelt.

Hoeveel geld hebben jullie tot nu toe al afgedragen aan de goede doelen?

We hebben met de diverse Belarto goede doelenconcepten al meer dan €1 mln afgedragen aan gerenommeerde goede doelen.

Hoe kan ik bestellen?

Kaarten bewerken en bestellen gaat zeer eenvoudig op uw pc met de handige online tool. Let op: de online Flash tool werkt helaas niet op tablets of smartphones. Op de bestelopties pagina leest u precies welke simpele stappen u doorloopt.

Tevens bieden we een professionele opmaak service: voor slechts € 29,95 bewerken onze professionele DTP'ers uw kaart naar uw wens. Bij een bestelling vanaf 500 kaarten is deze service GRATIS. Lees meer informatie op de opmaakservice pagina.

Heeft u interesse in premium maatwerk, waarmee wij u al het werk omtrent uw kerstkaarten uit handen nemen? Vul uw gegevens in op de maatwerk pagina, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Voor deze service geldt een prijs op aanvraag. Vanaf 500 kaarten is deze service gratis.

Ontvang ik vooraf een proefdruk?

Omdat u alle elementen van uw kaart zelf kunt aanpassen in onze handige online tool, kunt u aan de hand daarvan goed zien hoe uw kaart er uit komt te zien. We adviseren u om uw ontwerp zorgvuldig te controleren, voordat u tot bestelling over gaat. U bent zelf verantwoordelijk voor de door u geplaatste teksten en beelden op de kaart. Bekijk dus goed of alles klopt. Wilt u uw kaart toch eerst even in het echt zien? Bestel dan eerst een proefdruk. Een proefdruk kost €2,49. Een envelop en de verzending zijn in de prijs inbegrepen. Meer informatie leest u op de proefdruk pagina.

Maakt u gebruik van onze opmaakservice? Dan zullen we de door u aangeleverde beelden en teksten uiteraard zeer goed controleren en zorgvuldig verwerken, zodat u kunt vertrouwen op een prachtig ontwerp, volledig naar uw zin.

Kan het zo zijn dat kaarten zijn uitverkocht?

Nee, hier hoeft u zich geen zorgen om te maken. Wij kunnen alle kaarten die u vindt op deze website onbeperkt voor u produceren.

Hoeveel kaarten kan ik bestellen?

U kunt zoveel kaarten bestellen als u wilt. We hanteren een minimale afname van 20 kaarten per ontwerp. Voor speciaal maatwerk hanteren we een minimale afname van 1.000 stuks.

Wat gebeurt er nadat ik een bestelling heb geplaatst?

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u per e-mail een bevestiging hiervan. We gaan aan de slag met het verwerken van uw bestelling en het produceren van uw kaarten. Binnen drie werkdagen sturen we u uw kaarten toe.

Kiest u voor de ontwerpservice of voor maatwerk, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op om uw aanvraag door te nemen.

Wat gebeurt er als ik een fout maak bij mijn bestelling?

We adviseren u om uw volledige bestelling zorgvuldig te controleren. Mocht er toch iets mis zijn gegaan, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Indien u zelf eerst een proefdruk heeft besteld, ontvangt u deze per post. Wanneer u een foutje ontdekt op deze proefdruk, kunt u dit eenvoudig aanpassen via uw account voordat u overgaat tot uw definitieve bestelling.

Mocht bij ontvangst van de reeds gedrukte kerstkaarten pas blijken dat er toch nog onverhoopt een fout in is geslopen, neemt u dan alsnog zo spoedig mogelijk contact met ons op. We bekijken dan graag samen met u of we u tijdig aan nieuwe kaarten kunnen helpen.

Kan ik mijn eigen (bedrijfs)logo, naam, huisstijl, foto, tekst of handtekening mee laten drukken?

Dat kan! In onze handige online tool kunt u uw eigen naam, kersttekst, foto, handtekening en/of bedrijfslogo zelf aan de kaart toevoegen, met de tekst- en achtergrondkleuren die u wenst. U kunt ook gebruik maken van de voorbeeldtekst die wij u geven en een lettertype naar uw smaak selecteren. U kunt de verschillende elementen naar boven, beneden of opzij verplaatsen.

Wilt u dat onze professionals uw kaart opmaken, geheel in uw zakelijke huisstijl? Maak dan gebruik van onze opmaakservice! Dit kost u slechts € 29,95. Bij een bestelling vanaf 250 kaarten is deze service gratis.

Hoe kan ik een kaart opslaan in mijn favorieten of account?

Een kaart uit de online collectie bewaren in uw favorieten is gemakkelijk: u klikt op het hartje dat u links onder de afbeelding van de kaart ziet staan in het kaartoverzicht. Deze kunt u ook weer eenvoudig uit uw favorieten verwijderen door nogmaals op het hartje te klikken.

Wilt u een kaart opslaan die u zelf al (voor een deel) bewerkt heeft met uw eigen tekst en beeld, zonder dat u uw werk verliest? Kies dan voor "opslaan" en wij bewaren deze in uw persoonlijke account. Indien u nog geen persoonlijke account heeft, kunt u deze snel en eenvoudig aanmaken door uw e-mailadres en een wachtwoord op te geven. U kunt zoveel kaarten opslaan als u wilt. Zo kunt u de mooiste kaarten daarna daadwerkelijk bestellen.

Kan ik de tekst, kleur of afbeeldingen op de voorzijde van de kaart veranderen?

Ja, dit is mogelijk! Bij een deel van de kaarten uit onze collectie kunt u zelf gemakkelijk de tekst, kleur of beelden aanpassen in de online tool. Dit zijn bijvoorbeeld de speciale fotokaarten, waar u een eigen foto op de voorkant van de kaart kunt plaatsen en een andere kleur en tekst kunt kiezen voor de rand.

Het ontwerp van sommige kaarten is wat geavanceerder. Wilt u elementen van de voorkant van een dergelijk kaart aanpassen? Neem dan contact op met onze opmaakservice. Onze professionele DTP'ers gaan dan graag voor u aan de slag! Het toevoegen van tekst of afbeeldingen aan de binnenkant van de kaart is mogelijk bij alle kaarten.

Kan ik ook kaarten zonder tekst bestellen?

Ja, dit is mogelijk. U kunt de voorbeeldtekst op de binnenkant van de kaart met één klik verwijderen in de online tool. Zo kunt u bijvoorbeeld een handgeschreven kerstwens op uw kaarten schrijven indien u dit wenst.

Uit welke papiersoorten kan ik kiezen?

U kunt kiezen voor mat, glanzend, parelmoer of structuurpapier. Voor bedrukking op glanzend, parelmoer of structuurpapier betaalt u een meerprijs van € 0,10 per kaart.

Hoe werkt de zakelijke ontwerpservice?

Heeft u geen tijd om uw kaart zelf online aan te passen, maar wilt u wel graag een mooi persoonlijk ontwerp in de stijl van uw organisatie? Kies dan voor onze ontwerpservice, speciaal voor zakelijke klanten. Onze ervaren ontwerpers maken de door u gekozen kerst- of nieuwjaarskaart helemaal af naar uw wens. We verwerken bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, huisstijl, eigen foto(‘s) en/of handtekening. Onze professionele designers controleren uw tekst en bekijken hoe het door u aangeleverde materiaal het beste uitkomt op uw kaart. Wij creëren een mooi gebalanceerd ontwerp in de look & feel van uw organisatie.

Wij sturen u per mail een PDF toe van het gemaakte ontwerp. Zo kunt u goed bekijken of de kaart geheel naar wens is. Ook zetten we het voor u gemaakte ontwerp klaar in uw online account. Vervolgens kunt u met enkele klikken gemakkelijk bestellen. U kiest het goede doel dat u steunt, het gewenste aantal kaarten, de papiersoort en voert de ontvangen unieke code in. Wij drukken het logo van het goede doel op de achterkant van uw kerstkaarten.

Vraag hier de zakelijke ontwerpservice aan.

Lees hier meer over de verschillende bestelopties voor bedrijven.

KiKa KWF Kankerbestrijding Wereld Natuur Fonds Amnesty International War Child Pink Ribbon Hartstichting CliniClowns Cruyff Foundation Plan International Liliane Fonds Lymph & Co