Algemene Voorwaarden

Belarto B.V. hierna te noemen Goededoelkerstkaarten.nl

Naam ondernemer: Belarto B.V.
Handelsnaam: Goededoelkerstkaarten.nl, goededoelkerstkaarten
Vestigingsadres: Cobaltstraat 36, 2718 RN Zoetermeer
Telefoonnummer: 075 647 66 21
Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
E-mailadres: info@goededoelkerstkaarten.nl
KvK-nummer: 74524186
BTW-identificatienummer: NL859934949B01

1. Voorwaarden

Goededoelkerstkaarten.nl heeft te allen tijden het recht deze voorwaarden en/of de inhoud van deze website te wijzigen. Van toepassing is steeds de versie van de Algemene Voorwaarden zoals die gold ten tijde van het totstandkomen van de overeenkomst, tenzij de koper na het sluiten van de overeenkomst de gelding van een herziene versie van de Algemene Voorwaarden heeft aanvaard.

2. Overeenkomst

De overeenkomst tussen u en Goededoelkerstkaarten.nl komt tot stand op het moment dat u er online een bestelling heeft geplaatst. Goededoelkerstkaarten.nl erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen zowel voor de betaling als de bestelling. Door het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens.

3. Transport

Goededoelkerstkaarten.nl besteedt de grootst mogelijke zorg aan uw bestelling. Daarom maakt Goededoelkerstkaarten.nl uitsluitend gebruik van gerenommeerde vervoersorganisaties. Vanaf het moment dat een zending is aangeleverd aan de vervoersorganisatie kan Goededoelkerstkaarten.nl hierop geen invloed meer uitoefenen.

4. Risico bij transport

Beschadiging of verlies tijdens het transport van uw bestelling is voor rekening van de transporteur. Belarto zal zich inspannen deze schade voor u te verhalen.

5. Leveringstermijn

Goededoelkerstkaarten.nl zorgt ervoor dat uw kerstkaarten binnen 2 werkdagen na uw besteldatum naar u verzonden worden. Voor zendingen naar het buitenland moet u rekenen op extra verzendtijd en hogere bezorg kosten. In het kader van de regels van de koop op afstand zal Goededoelkerstkaarten.nl bestellingen met bekwame spoed, doch tenminste binnen 30 dagen, moeten uitvoeren. Is dit niet mogelijk (bestelling tijdelijk niet op voorraad) of er is om een andere reden vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt u binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft u in dat geval het recht de bestelling zonder kosten te annuleren. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper indien herroeping van de overeenkomst plaatsvindt.

6. Beƫindiging van de overeenkomst

U kunt uw bestelling annuleren tot het moment dat de kaarten worden ingedrukt met uw persoonlijke tekst, afbeeldingen en/of aanpassingen. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op. Indien u niet-gepersonaliseerde producten heeft ontvangen, heeft u het recht om de ontvangen kaarten en enveloppen binnen zeven werkdagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen te retourneren. Hiermee ontbindt u de overeenkomst, zonder enige verplichting uwerzijds, buiten de kosten van terugzending die voor uw rekening zijn. De koop is derhalve pas definitief als zeven werkdagen na ontvangst van uw ongepersonaliseerde producten zijn verstreken. Het eventueel al door u betaalde bedrag wordt binnen 30 dagen na ontvangst van de onbebschadigde retouren in originele verpakking aan u terugbetaald door Goededoelkerstkaarten.nl.

7. Betaling

Betalen via iDEAL
Wanneer u iDeal selecteert, komt u in het internetbankier programma terecht van uw eigen bank. De volgende banken zijn aangesloten bij iDeal: ABN AMRO, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos en Van Lanschot Bankiers.

Betalen met creditcard: MasterCard of Visa
Betaalt u middels een creditcard, dan komt u in een apart versleutelde en beveiligde online omgeving, waar u na het invoeren van uw details de betaling kunt voldoen. Voor meer informatie over betalen met een MasterCard creditcard, klik hier. Voor meer informatie over betalen met een Visa creditcard, klik hier.

Betalen per bankoverschrijving
Als U kiest voor betaling na ontvangst factuur, dient U binnen 15 dagen na de besteldatum het op de factuur vermelde totaalbedrag volledig te betalen per bankoverschrijving onder vermelding van factuur en klantnummer. U ontvangt uw factuur per e-mail bij de bevestiging van uw bestelling en nogmaals per post bij de levering van uw kaarten.

8. Klachten

Goededoelkerstkaarten.nl raadt U aan om bij aflevering te onderzoeken of onze producten aan uw verwachtingen voldoen. Indien dit niet het geval is, dient u Goededoelkerstkaarten.nl daarvan zo spoedig na de aflevering, althans nadat constatering redelijkerwijze mogelijk was, schriftelijk en gemotiveerd kennis te geven. Indien is aangetoond dat de producten niet aan redelijke verwachtingen voldoen, heeft u de keuze de desbetreffende producten te retourneren en te laten vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde gerestitueerd te krijgen onder aftrek van door ons gemaakt kosten voor verzending of personalisatie.

Correspondentie- & kantooradres (geen bezoekadres): Cobaltstraat 36, 2718RN te Zoetermeer

9. Geschillenregeling

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over een product en/of dienst. Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op, liefst per e-mail via: info@goededoelkerstkaarten.nl. Uiterlijk binnen 5 werkdagen zullen wij op uw klacht reageren. Op de overeenkomst en deze algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing.

Belarto B.V., augustus 2019

KiKa KWF Kankerbestrijding Wereld Natuur Fonds Amnesty International War Child Pink Ribbon Hartstichting CliniClowns Cruyff Foundation Plan International Liliane Fonds Lymph & Co