Goededoelkerstkaarten.nl gebruikt cookies om u een goede service te bieden. Bekijk ons cookiebeleid
Akkoord en doorgaan
  • Tevredenheidsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250,-
  • Voor 12:00 uur besteld, binnen 48 uur verzonden
  1. Log in
  2. E-mail
  3. 075 - 647 66 21
  4. Favorieten (0)
  5. Winkelmand (0)
Bekijk al onze goede doelen

De Goede Doelen van GDKK.nl

Weet u al welk van de goede doelen u wilt steunen met uw kerstkaarten? Ons design team heeft voor elk goed doel unieke designs ontworpen. Klik op de naam van het goede doel en bestel direct!

KiKa << bekijk de kaarten

Ondanks het korte bestaan van KiKa, opgericht in 2002, steeg de gemiddelde genezingskans na 15 jaar stilstand met 5% naar 75%. Dat is mooi, maar er valt nog veel te winnen.

Lees meer over KiKa

KWF Kankerbestrijding << bekijk de kaarten

Kanker raakt ons allemaal. Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker. Jaarlijks sterven er zo’n 42.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer over KWF Kankerbestrijding

War Child << bekijk de kaarten

Een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit. Toch zijn miljoenen kinderen slachtoffer van oorlogsgeweld, misbruik en verwaarlozing. Kinderen zonder vreugde.

Lees meer over War Child

Wereld Natuur Fonds << bekijk de kaarten

De aarde geeft ons alles. Water en voedsel bijvoorbeeld. Prachtige natuur waar we van kunnen genieten.

Lees meer over het Wereld Natuur Fonds

CliniClowns << bekijk de kaarten

Stichting CliniClowns Nederland biedt kinderen met een ziekte of handicap afleiding en plezier. De clowns laten hen weer even baas zijn over hun eigen situatie, laten hen gewoon weer even kind zijn. Spelen is belangrijk voor het verwerkingsproces van deze kinderen.

Lees meer over CliniClowns

Amnesty International << bekijk de kaarten

Ieder mens is een vrij wezen. Vrij zich te uiten hoe hij of zij wil. Vrij om zijn of haar leven naar eigen inzicht vorm te geven.

Lees meer over Amnesty International

Pink Ribbon << bekijk de kaarten

Borstkanker is zelfs doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen tussen de 35 en 55 jaar. Jaarlijks krijgen 16.000 mensen (mannen kunnen ook borstkanker krijgen!) de diagnose. Hiervan overlijden er 3200; dat zijn er 9 per dag.

Lees meer over Pink Ribbon

Hartstichting << bekijk de kaarten

Elke dag overlijden meer dan 100 mensen aan een hart-of vaatziekte en komen meer dan 1.000 mensen hierdoor in het ziekenhuis terecht. Nederland telt meer dan één miljoen hart- en vaatpatiënten.

Lees meer over Hartstichting

Cruyff Foundation << bekijk de kaarten

De Johan Cruyff  Foundation brengt jeugd in beweging waardoor ze samen kunnen spelen en groeien in hun ontwikkeling.

Lees meer over Cruyff Foundation

Plan International Nederland. Girls first << bekijk de kaarten

Meisjes in ontwikkelingslanden zijn vaak gevangen in een vicieuze cirkel van armoede en discriminatie. Terwijl juist meisjes het verschil kunnen maken, als ze de kans krijgen naar school te gaan. Plan International werkt aan een wereld waarin meisjes en jongens zich volledig kunnen ontwikkelen en dezelfde rechten en kansen hebben. We voeren projecten uit in 54 landen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika, zodat meisjes kunnen leren, zich kunnen ontwikkelen, voor zichzelf op kunnen komen en hun eigen beslissingen kunnen nemen. Hiervoor hebben we de steun van particulieren en bedrijven heel hard nodig. Helpt u mee? Dat kan heel eenvoudig als u een van bovenstaande kaarten kiest, die speciaal voor Plan International Nederland zijn ontworpen. Heel hartelijk dank voor uw steun!

Lees meer over Plan International Nederland

Liliane Fonds << bekijk de kaarten

Kinderen versterken en laten meedoen! Het Liliane Fonds draagt bij aan een wereld die openstaat voor iedereen en waarin ook kinderen met een handicap al hun talenten kunnen ontwikkelen en inzetten. Samen met organisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika maken we kinderen sterker en hun omgeving toegankelijker

Lees meer over Liliane Fonds

Lymph&Co << bekijk de kaarten

Ongeveer één op de 50 personen krijgt, tijdens zijn of haar leven, de diagnose lymfklierkanker. Alleen al in Nederland komen er ongeveer 4.000 nieuwe patiënten per jaar bij en dit aantal neemt toe. Ondanks intensieve behandelingen overlijden in Nederland jaarlijks meer dan 1.000 patiënten als gevolg van deze ziekte.

Lees meer over de Lymph&Co

Uw voordelen
Per kaart € 0,40 naar het goede doel

Uw relaties zien op de kaart welk goede doel u steunt.

Stevig papier van goede kwaliteit

Met een kaart op kwaliteitspapier onderscheidt u zich van andere bedrijven.

Betaal veilig online of bestel op factuur

Ook iDEAL en creditcard mogelijk. Betaal op de manier die bij u past.

Snel in huis

Zeer snelle orderverwerking

GoedeDoelKerstKaarten krijgt een 9 / 10 gemiddelde van 131 beoordelingen