Contact & Service
075-647 66 21
Maandag - vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur
Mail ons
Bel mij via telefoonnummer:
Naam
 

Veelgestelde vragen

Welk bedrag gaat er per verkochte kaart naar het goede doel van mijn keuze?

Per kaart dragen wij €0,40 af aan het goede doel van uw keuze, namens u. Wij storten daarnaast graag een extra gift voor u, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. Uw extra gift gaat volledig naar uw goede doel en is vrijgesteld van BTW.

Goededoelkerstkaarten.nl is een activiteit van Mercurius Media BV en wordt volledig bekostigd door Mercurius Media BV. De deelnemende goede doelen organisaties hebben geen kosten in welke vorm dan ook aan deze activiteit.

Wordt mijn steun aan het goede doel ook op de kaart vermeld?

Wij laten de keuze aan u! Indien u dit wenst, wordt er een afbeelding van het logo van het goede doel van uw keuze op de achterzijde van uw kaart gedrukt, met daarbij de tekstregel "Met deze kaart steunen wij ...". Zo zien de ontvangers van uw kaarten dat u dit goede doel steunt met uw kaarten. U kunt aangeven of u deze vermelding op de achterzijde van uw kaart wel of niet wilt invoegen. Dit kunt u doen in uw winkelmand, voordat u uw kaarten bestelt.

Aan welke goede doelen kan ik doneren door middel van de bestelling van kerstkaarten?

Wij hebben een veelal exclusieve samenwerking met maar liefst negen gerenommeerde goede doelen met CBF-keurmerk. U kunt kiezen uit: Amnesty International, CliniClowns, Hartstichting, Johan Cruyff Foundation, KiKa, KWF Kankerbestrijding, Pink Ribbon, War Child en Wereld Natuur Fonds (WNF/WWF). Lees hier meer over de goede doelen en bekijk de speciaal voor hen ontworpen kaarten.

Hoeveel geld hebben jullie tot nu toe al afgedragen aan de goede doelen?

Sinds 1997 hebben wij met onze kaarten al meer dan € 1.395.000 gedoneerd aan goede doelen.

Hoe kan ik bestellen?

Kaarten bewerken en bestellen kunt u zeer eenvoudig op uw pc met de handige online tool. Let op: de online Flash tool werkt helaas niet op tablets of smartphones. Lees hier welke simpele stappen u doorloopt.

Bedrijven bieden wij tevens een professionele ontwerpservice: voor €82,64 exclusief BTW (€100 inclusief BTW) maken onze designers uw kaart helemaal af naar wens. U krijgt vervolgens een kortingscode waarmee u €41,32 korting krijgt (exclusief BTW, €50 inclusief BTW) op uw bestelling, mits u meer dan 198 kaarten bestelt (204 of meer). U betaalt dan dus slechts €41,32 exclusief BTW (€50 inclusief BTW) voor een uniek kaartontwerp in uw huisstijl, gemaakt door een van onze designers.

Heeft u interesse in premium zakelijk maatwerk, waarmee wij u al het werk omtrent uw kerstkaarten uit handen nemen? Vul hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Waarom kan ik bij enkele kaarten het goede doel dat ik wil steunen niet aanpassen?

Bij het grootste deel van onze kerst- en nieuwjaarskaarten kunt u zelf kiezen welk goede doel u steunt met de gekozen kaart. Voor elk goed doel hebben wij echter ook 4 kaarten ontworpen, speciaal voor en in overleg met dat goede doel. Deze kaarten passen volledig bij het gedachtegoed van het goede doel. Voor het Wereld Natuur Fonds zijn dit bijvoorbeeld kaarten met mooie natuurbeelden of dieren, voor de Johan Cruijf Foundation zijn dit sportieve kaarten. Bij deze kerstkaarten kunt u er niet voor kiezen om een ander goed doel te steunen dan het goede doel waarvoor deze kaart bestemd is. Voor elk goede doel is er echter een mooie passende selectie gemaakt, waar u ongetwijfeld een kaart naar uw smaak vindt. Is dit niet het geval, dan kunt u natuurlijk een keuze maken uit de gevarieerde totale kaartcollectie.

Bekijk hier alle kaarten, te selecteren per kleur of thema. Kies hier uw favoriete goede doel en bekijk de 4 kaarten die we speciaal voor hen hebben ontwikkeld.

Ontvang ik vooraf een proefdruk?

Omdat u alle elementen van uw kaart zelf kunt aanpassen in onze handige online tool, kunt u aan de hand daarvan goed zien hoe uw kaart er uit komt te zien. Wij adviseren u om uw ontwerp zorgvuldig te controleren, voordat u tot bestelling over gaat. U bent zelf verantwoordelijk voor de door u geplaatste teksten en beelden op de kaart. Bekijk dus goed of alles klopt. Wilt u uw kaart toch eerst even in het echt zien? Bestel dan eerst een proefdruk. Een proefdruk kost €2,95 (inclusief BTW). Lees hier meer.

Maakt u gebruik van onze ontwerpservice? Dan zullen wij de door u aangeleverde beelden en teksten uiteraard zeer goed controleren en zorgvuldig verwerken, zodat u kunt vertrouwen op een prachtig ontwerp, volledig naar uw zin. Een proefdruk is inbegrepen bij de ontwerpservice, wij sturen u dus ook een fysiek voorbeeld toe, op de papiersoort van uw voorkeur.

Kan het zo zijn dat kaarten zijn uitverkocht?

Nee, hier hoeft u zich geen zorgen om te maken. Wij kunnen alle kaarten die u vindt op deze website onbeperkt voor u produceren.

Hoeveel kaarten kan ik bestellen?

U kunt zoveel kaarten bestellen als u wilt. Het aantal kaarten dat u bestelt dient wel altijd een veelvoud van 6 te zijn (de maatwerkservice uitgezonderd - hierbij is alles mogelijk). Wij hanteren een minimale afname van 12 kaarten per ontwerp. U kunt dit aantal dus steeds per 6 kaarten opschroeven, naar 18, 24, 30 … 300 of meer kaarten. Op deze manier kunnen wij de kaarten efficiënt produceren en aanbieden tegen een scherpe prijs.

Wat gebeurt er nadat ik een bestelling heb geplaatst?

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u per e-mail een bevestiging hiervan. Wij gaan aan de slag met het verwerken van uw bestelling en het produceren van uw kaarten. Binnen 3 werkdagen sturen wij u uw kaarten toe via de pakketservice van PostNL.

Heeft u onze ontwerpservice besteld? Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om uw aanvraag door te nemen.

Wat gebeurt er als ik een fout maak bij mijn bestelling?

Wij adviseren u om uw volledige bestelling zorgvuldig te controleren. Mocht er toch iets mis zijn gegaan, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Indien u zelf eerst een proefdruk heeft besteld, ontvangt u deze per post. Wanneer u een foutje constateert op deze proefdruk, kunt u ons vragen om uw kaart aan te passen voordat u overgaat tot de bestelling van uw set kaarten.

Mocht bij ontvangst van de reeds gedrukte kerstkaarten pas blijken dat er toch nog onverhoopt een fout in is geslopen, neemt u dan alsnog zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wij bekijken dan graag samen met u of we u tijdig aan nieuwe kaarten kunnen helpen.

Kan ik mijn eigen (bedrijfs)logo, naam, huisstijl, foto, tekst of handtekening mee laten drukken?

Dat kan! In onze handige online tool kunt u uw eigen naam, kersttekst, foto, handtekening en/of bedrijfslogo zelf aan de kaart toevoegen, met de tekst- en achtergrondkleuren die u wenst. U kunt ook gebruik maken van de voorbeeldtekst die wij u geven en een lettertype naar uw smaak selecteren. U kunt de verschillende elementen naar boven, beneden of opzij verplaatsen.

Wilt u dat onze professionals uw kaart opmaken, geheel in uw zakelijke huisstijl? Maak dan gebruik van onze zakelijke ontwerpservice! Dit kost u slechts €41,32 (exclusief BTW, €50 inclusief BTW) bij bestelling van minimaal 198 kaarten of €82,64 (exclusief BTW, €100 inclusief BTW) indien u vervolgens geen of minder dan 198 kaarten bestelt.

Lees hier meer over de verschillende bestelopties voor bedrijven.

Hoe kan ik een kaart opslaan in mijn favorieten of account?

Een kaart uit de online collectie bewaren in uw favorieten is gemakkelijk: u klikt op het sterretje dat u links onder de afbeelding van de kaart ziet staan in het kaartoverzicht. Deze kunt u ook weer eenvoudig uit uw favorieten verwijderen door nogmaals op het sterretje te klikken.

Wilt u een kaart opslaan die u zelf al (voor een deel) bewerkt heeft met uw eigen tekst en beeld, zonder dat u uw werk verliest? Kies dan voor "opslaan" en wij bewaren deze in uw persoonlijke account. Indien u nog geen persoonlijke account heeft kunt u deze snel en eenvoudig aanmaken door uw e-mailadres en een wachtwoord op te geven. U kunt zoveel kaarten opslaan als u wilt. Zo kunt u de mooiste kaarten daarna daadwerkelijk bestellen.

Kan ik de tekst, kleur of afbeeldingen op de voorzijde van de kaart veranderen?

Ja, dit is mogelijk! Bij een deel van de kaarten uit onze collectie kunt u zelf gemakkelijk de tekst, kleur of beelden aanpassen in de online tool. Dit zijn bijvoorbeeld de speciale fotokaarten, waar u een eigen foto op de voorkant van de kaart kunt plaatsen en een andere kleur en tekst kunt kiezen voor de rand.

Het ontwerp van sommige kaarten is wat geavanceerder. Indien u elementen van de voorkant van een dergelijk kaart wilt aanpassen, kunt u onze ontwerpservice bestellen. Onze professionele designers gaan dan graag voor u aan de slag! Het toevoegen van tekst of afbeeldingen aan de binnenkant van de kaart is mogelijk bij alle kaarten.

Kan ik ook kaarten zonder tekst bestellen?

Ja, dit is mogelijk. U kunt de voorbeeldtekst op de binnenkant van de kaart met één klik verwijderen in de online tool. Zo kunt u bijvoorbeeld een handgeschreven kerstwens op uw kaarten schrijven indien u dit wenst.

Uit welke papiersoorten kan ik kiezen?

U kunt kiezen voor mat, glanzend (gelamineerd) of parelmoer papier. Voor bedrukking op glanzend (gelamineerd) papier betaalt u een meerprijs van €0,21 per kaart (exclusief BTW, €0,25 inclusief BTW). De meerprijs voor bedrukking op prachtig parelmoer papier bedraagt €0,29 per kaart (exclusief BTW, €0,35 inclusief BTW).

Wilt u een andere papiersoort, zoals handgeschept papier of speciale uitstansingen voor uw zakelijke kaart? Vraag dan hier vrijblijvend informatie over ons premium zakelijke maatwerk aan.

Hoe kan ik betalen?

U kunt direct veilig online betalen via iDeal of met uw creditcard (Mastercard of VISA). Bedrijven bieden wij tevens betaling per factuur. Lees hier meer.

Wat is de levertijd?

We zorgen ervoor dat wij uw kerstkaarten binnen 3 werkdagen na uw besteldatum naar u verzenden. Heeft u onze ontwerpservice aangevraagd? Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om uw order met u door te nemen. Verzending geschiedt via PostNL. Voor een correcte bezorging bent u afhankelijk van de postbode en de kerstdrukte bij PostNL, net als wanneer u zelf een kaart naar de brievenbus brengt. Zorg dus dat u uw kerstkaarten tijdig bestelt!

Worden er enveloppen meegeleverd bij de kaarten?

Ja, u ontvangt gratis witte zelfklevende enveloppen bij uw kaarten.

Hoeveel betaal ik voor de verzending van de kaarten?

Voor verzending van uw pakket rekenen wij €3,90 inclusief BTW, onafhankelijk van het aantal kaarten dat u bestelt. Voor verzending van een proefdruk berekenen wij geen verzendkosten. Wij maken voor betrouwbare en snelle levering gebruik van de pakketdiensten van PostNL.

Kan ik ook een zakelijke brochure bekijken?

Ja, dit is mogelijk! Bekijk hier de inspirerende digitale zakelijke brochure. Wilt u deze zakelijke brochure per post ontvangen? Stuur een e-mail naar info@gdkk.nl met uw bedrijfsnaam en contactgegevens om deze aan te vragen.

Wat is de organisatie achter goededoelkerstkaarten.nl?

Goededoelkerstkaarten.nl is een activiteit van Mercurius Media BV, gericht op het verkopen van kerstkaarten ten bate van goede doelen aan particulieren, bedrijven en instellingen in Nederland. Mercurius Media BV handelt tevens onder de naam Belarto en is een gespecialiseerde uitgeverij en drukkerij van geboortekaartjes, trouwkaarten en kerstkaarten, gevestigd in Zaandam.

Al meer dan 25 jaar zijn wij toonaangevend en marktleidend in deze kaartcategorieën. Onze betrokkenheid, ervaring, toewijding en vakmanschap stellen ons in staat om activiteiten ten bate van goede doelen organisaties te ontplooien, te bevorderen en in stand te houden. Sinds 1997 hebben wij al meer dan €1.395.000 afgedragen aan goede doelen. Wij dragen met goededoelkerstkaarten.nl maar liefst €0,40 per kaart af aan het goede doel van uw keuze.

Bekijk hier enkele royale donaties die wij vorig jaar namens u hebben gedaan aan de gerenommeerde goede doelen.

Kan ik mijn kerstkaarten onder standaard posttarief verzenden?

Ja, voor de gehele collectie kerst- en nieuwjaarskaarten van goededoelkerstkaarten.nl geldt het standaard posttarief.

Hoe werkt de zakelijke ontwerpservice?

Heeft u geen tijd om uw kaart zelf online aan te passen, maar wilt u wel graag een mooi persoonlijk ontwerp in de stijl van uw organisatie? Kies dan voor onze ontwerpservice, speciaal voor zakelijke klanten. Onze ervaren ontwerpers maken de door u gekozen kerst- of nieuwjaarskaart helemaal af naar uw wens. We verwerken bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, huisstijl, eigen foto(‘s) en/of handtekening. Onze professionele designers controleren uw tekst en bekijken hoe het door u aangeleverde materiaal het beste uitkomt op uw kaart. Wij creëren een mooi gebalanceerd ontwerp in de look & feel van uw organisatie.

Wij sturen u per post een proefdruk toe van het gemaakte ontwerp, op de door u gekozen papiersoort. Zo kunt u goed bekijken en voelen of de kaart geheel naar wens is. Ook zetten we het voor u gemaakte ontwerp klaar in uw online account. Vervolgens kunt u met enkele klikken gemakkelijk bestellen. U kiest het goede doel dat u steunt, het gewenste aantal kaarten, de papiersoort en voert de ontvangen unieke code in. Wij drukken het logo van het goede doel op de achterkant van uw kerstkaarten.

Voor slechts €41,32 (exclusief BTW, €50,- inclusief BTW) nemen wij u dit werk uit handen. U betaalt €82,64 (exclusief BTW, €100 inclusief BTW) voor het ontwerp op maat en ontvangt vervolgens per e-mail een unieke code waarmee u €41,32 korting krijgt (exclusief BTW, €50,- inclusief BTW) indien u minimaal 198 kaarten bestelt. Op deze manier kunnen wij u deze service tegen kostprijs aanbieden.

Vraag hier de zakelijke ontwerpservice aan.

Lees hier meer over de verschillende bestelopties voor bedrijven.

Waar kan ik met andere vragen terecht?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 075-647 66 21 of info@gdkk.nl. Onze specialisten helpen u graag vanuit ons kantoor in Zaandam.